Se alla

Liberalerna Region Uppsala söker politisk sekreterare

Tisdag 18 september 2018

Är du allmänpolitiskt kunnig, har god kännedom on Liberalerna och vil bidra till ett liberalt Uppsala? Då är du den vi söker!

Vi söker en politisk sekreterare som stödjer våra förtroendevalda och som jobbar i nära samarbete med regionråd Malin Sjöberg Högrell. Arbetet växlar mellan långsiktiga och dagsaktuella frågor i en tidvis intensiv och krävande arbetssituation. Det kräver stresstålighet, analytisk skärpa och prioriteringsförmåga.

Arbetsuppgifter
– Analysera beslutsunderlag, bereda politiska ärenden, formulera politiska budskap
– Skriva debattinlägg, brev och pressmeddelanden
– Ansvara för omvärldsbevakning, digital kommunikation och ha mediekontakt
– Ta del i utformningen av liberala politiska förslag
– Föra dialog med tjänstemän, invånare, förtroendevalda och ideell sektor

Vi söker dig som är analytisk och initiativrik, uttrycker dig väl i skrift, tar egna initiativ och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är nyfiken, vill lära och tar ansvar för att arbetet blir gjort. Vi tror att du tycker om att sätta mål, är uthållig och hanterar problem som utmaningar, inte som hinder.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning och har arbetat opinionsbildande eller politiskt. Erfarenhet av arbete i hälso- och sjukvård är meriterande.

Tjänsten är på 50-75% t.o.m. 2022-10-31. Ansökan och frågor skickas till malin.sjoberg@liberalerna.se . Intervjuer sker löpande, tillträde enl. ök.