Se alla

Jobbannons: Administrativ assistent som extrajobb till Liberalerna i Uppsala län

Är du en noggrann och strukturerad person som brinner för politik och administration? Vi söker en administrativ assistent som kan hjälpa oss att underlätta arbetet inom Liberalerna i Uppsala län.

Arbetsuppgifter

Som administrativ assistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

  • Assistera vid aktiviteter och medlemsträffar. Exempelvis att förbereda mötet, skriva ut och ordna handlingar samt anteckna närvaro. Erbjuda deltagarna annan praktisk hjälp vid behov samt praktiska arrangemang såsom koka kaffe. 
  • Sköta den administrativa hanteringen av partilokalen i Vuxenskolan, inklusive förrådet, nyckelinventering, samt hantering av post och e-post.
  • Fungera som kontaktperson för medlemmar, förmedla information och registeruppgifter.
  • Uppdatera och underhålla medlemsföreningarnas webbsidor med hjälp av WordPress.
  • Skicka inbjudningar och utföra andra administrativa uppgifter för föreningen.
  • Koordinera och beställa material, som flygblad och valkampanjsmaterial.

Du kommer att vara en viktig del av förbundets personal och bidra till en väl fungerande organisation.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att extraarbete vid sidan av din ordinarie sysselsättning, exempelvis studier. Du är noggrann, strukturerad och har förståelse för hur en politisk förening som  Liberalerna fungerar och stöttar självklart Liberalerna i deras arbete.

Arbetet omfattar i genomsnitt 6 timmar i veckan, med variationer i arbetsbelastning under olika perioder.

Tidigare erfarenhet av politiskt arbete samt körkort är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet av att arbeta med WordPress eller liknande plattformar, samt generell kompetens med IT-system, är också en fördel.

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av personligt brev och CV till uppsala@liberalerna.se. Vi tar emot ansökningar löpande och svarar gärna på dina frågor. Sista ansökningsdatum är söndagen den 17 september.

Om oss

Liberalerna i Uppsala förbundet är en förening som samlar alla kommunföreningar i Uppsala län. Förbundets aktivitet är, likt medlemsbasen, koncentrerad till Uppsala men aktivitet finns på samtliga platser i länet.