Se alla

Vill du ha ett sommarjobb som gör skillnad? Jobba åt oss i valet!

Tisdag 22 februari 2022

Liberalerna i Uppsala, förbundet, genom valledningen utlyser nu valrörelsetjänster. Som medarbetare i valrörelsen står du i händelsernas centrum, och deltar på kampanjer, i planering och aktivering av valrörelsen som kommer genomföras i länet.

Du kommer, tillsammans med ett stort gäng medarbetare, vara A och O i vår kampanj. Tillsammans med valledningen planerar och genomför du kampanjer på gator och torg, du sätter upp affischer och lappar lådor med kampanjbudskap.

Många som arbetat i en valrörelse beskriver det som fantastiskt, med högt tempo, tight samarbete, stort ansvar, där ingen dag är den andra lik.

Vi söker flera olika roller inom vårt valrörelseteam av valarbetare, är du en fena på digital marknadsföring? Absolut! Snackar du gärna med folk i kampanj? Absolut! Har du organisatoriska färdigheter och vill organisera kampanjaktiviteter? Sök till oss! Tillsammans utformar vi rollerna till att passa så bra det bara går.

Vem är du?

Där liberal i själ och hjärta och beredd att lägga in det lilla extra i varje samtal du har med en potentiell väljare. Du går snabbt från idé till handling, och du jobbar på bra både ensam och i grupp med andra. För dig är det uppenbart att Liberalerna är det självklara valet för många i vårt län, och du är exalterad och taggad på att genomföra en valrörelse.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder flera tjänster, i den omfattning som passar dig bäst. Vår mest aktiva kampanjperiod kommer att vara från juli till i mitten av september. Vi är ett tight gäng som har mycket högt i tak och där alla idéer tas på allvar. Vi är snabbfotade, och har mycket mycket roligt ihop. Skicka in din ansökan senast den sista mars, vi genomför intervjuer löpande.

Skicka CV och personligt brev eller dina frågor till uppsala@liberalerna.se